αρχική αρχική tango tango πρόγραμμα πρόγραμμα καθηγητές καθηγητές παραστάσεις παραστάσεις media media yoga yoga επικοινωνία επικοινωνία
Δημήτρης Λουκάκης Ξεκίνησε το χορό σε ηλικία 12 ετών μέσα από  τους παραδοσιακούς κρητικούς χορούς. Πολύ  σύντομα άρχισε να συμμετέχει στις παραστάσεις  του Συλλόγου Κρητών Ηλιουπόλεως μέσα από  τις οποίες είχε και τις πρώτες του διακρίσεις. Στα επόμενα χρόνια ασχολήθηκε και με τους άλλους  παραδοσιακούς αλλά και λαϊκούς χορούς ενώ το  1998 τιμήθηκε με το πρώτο βραβείο στο  πρωτάθλημα του ΕΣΧΕ.  Από το 1997 ασχολείται με το Tango ενώ ένα χρόνο αργότερα ξεκινά την ενασχόλησή του και με  τους Latin χορούς. Ασχολείται επαγγελματικά με το χορό από το 2000 και είναι κάτοχος του  επαγγελματικού πτυχίου Associate του IDTA στους Latin χορούς. 
καθηγητές καθηγητές ?
Βίκυ Δαμιανού Ξεκίνησε το χορό σε ηλικία 5 ετών. Ασχολήθηκε  για 10 χρόνια με το κλασσικό μπαλέτο και στη  συνέχεια για άλλα 10 χρόνια με τη jazz, το  σύγχρονο χορό και το flamenco απόκτώντας τα  αντίστοιχα πτυχία από το ISTD (Imperial Society of Teachers of Dancing) και το SDBE (Sociedad  de Baile Espanol).  Το 1997 ασχολείται για πρώτη φορά με τους  Latin χορούς και λίγο αργότερα με το Tango.  Ασχολείται επαγγελματικά με το χορό από το 1999 σαν χορεύτρια και καθηγήτρια. Στο διάστημα  αυτό αποκτά τα επαγγελματικά πτυχία Associate και Licenciate του International Dance Teachers Association στους Latin χορούς. 
Δημήτρης & Βίκυ Ο Δημήτρης και η Βίκυ ξεκινούν να χορεύουν  μαζί το 2002 και γίνονται από τους πρώτους  επαγγελματίες χορευτές Tango στην Ελλάδα. Από τότε και μέχρι σήμερα έχουν πάρει μέρος σε  πάρα πολλές παραστάσεις και shows στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Μέσα από  σεμινάρια και μαθήματα που παρακολουθούν  στην Ελλάδα την Ευρώπη και την Αργεντινή  κατασταλάζουν στο δικό τους στυλ,  ενσωματώνοντας στο χορό τους τις πιο  σύγχρονες τάσεις στο tango, διατηρώντας όμως  και αρκετά από τα παραδοσιακά του στοιχεία. Το 2005 ιδρύουν τη δική τους σχολή, το  «Χοροτρόπιο», που σήμερα είναι μια από τις πιο  γνωστές και καταξιωμένες σχολές στο χώρο του  Tango. Σαν δάσκαλοι δίνουν μεγάλη έμφαση στο  στοιχείο του αυτοσχεδιασμού, ενώ προσπαθούν  να απελευθερώσουν τη δημιουργικότητα των  μαθητών τους δίνοντας τους δυνατές τεχνικές  βάσεις και σωστή αντίληψη της μουσικής. Για το Δημήτρη και τη Βίκυ το tango, είναι μια συνεχής ανταλλαγή ενέργειας ανάμεσα στο ζευγάρι, ένας  κύκλος επικοινωνίας όπου ο συντονισμός μπορεί  να οδηγήσει στην απόλυτη ελευθερία της κίνησης. Σαν καλλιτέχνες, μη θέλοντας να περιοριστούν μόνο στο χορευτικό πλαίσιο του tango, άρχισαν να  ενσωματώνουν στη δουλειά τους έντονα το θεατρικό στοιχείο. Είναι παραγωγοί και χορογράφοι  των παραστάσεων Tango Notturno και Tango en Tres οι οποίες παρουσιάστηκαν στο αθηναϊκο  κοινό με μεγάλη επιτυχία το 2011 και 2013 αντίστοιχα. Το 2014 ιδρύουν την ομάδα «T for Tango» η οποία αποτελείται από καλλιτέχνες που αν και  προέρχονται από διαφορετικούς χώρους των παραστατικών τεχνών, έχουν μεταξύ τους έναν κοινό  κώδικα επικοινωνίας, το tango. Χορευτές, ηθοποιοί, λυρικοί τραγουδιστές και μουσικοί  συμπράττουν, συνδημιουργούν και εξερευνούν όλο το φάσμα της καλλιτεχνικής έκφρασης που  προσφέρει το αργεντίνικο tango. Κάτω από αυτό το νέο πρίσμα ανεβάζουν ξανά την παράσταση  Tango en Tres τον Ιούνιο του 2014. Την άνοιξη του 2015 ανεβάζουν το «Tango vs. Tango» για  επτά sold-out παραστάσεις το οποίο ανεβαίει ξανά το Νοέμβριο του 2015 για άλλες τρεις  παραστάσεις. Το Φεβρουάριο του 2018 παρουσιάζουν με μεγάλη επιτυχία την τελευταία τους  παράσταση, το Tango Noir.